Webinar ” Priča o hlebu – Od zemlje, hleba do neba”

Pozivamo vas na sudjelovanje u webinaru ” Priča o hlebu – Od zemlje, hleba do neba” koji će se održati 23. 04. 2010. u 13:15 sati.

Ovaj je webinar drugi u nizu međunarodnih webinara programa “Let’s learn together“ koji će se održati u organizaciji Microsofta Hrvatska kao dio MS programa Suradnici u učenju (Partners in Learning).

Opis webinara:

U webinaru će biti predstavljen rad “Priča o hlebu – Od zemlje, hleba do neba” koji je dobio 1. nagradu na nacionalnom natječaju Kreativna škola u 2008. godini, u kategoriji osnovnih škola (Ministarstvo prosvete i Microsoft) i 1. nagradu na europskom natjecanju Forum inovativnih nastavnika (ITF) u ožujku 2009. godine u Beču, u kategoriji suradnje te time ostvario i mogućnost sudjelovanja na svjetskom IEF-u u Brazilu (Salvador).

„Rad predstavlja pokušaj tematske nastave i primenu interdisciplinarne metode, što je za srpski školski sistem apsolutna novina. Tema hleba obrađena je kroz časove dva bazična predmeta: matematike, srpskog jezika, i tri izborna predmeta: građanskog vaspitanja, verske nastave, narodne tradicije. U školi su postojala još dva tima, koji su temu hleba obradili kroz ostale predmete: likovnu kulturu, muzičku kulturu, svet oko nas, engleski jezik, fizičko i zdravstveno vaspitanje, ekologiju.“

Voditeljica webinara bit će Slavica Jurić, profesorica srpskog jezika i književnosti iz Osnovne škole „Sveti Sava“, Bačka Palanka. U školi je radila kao nastavnik srpskog jezika, veroučitelj i školski bibliotekar, a danas radi samo kao školski bibliotekar. Nositeljica je najviše pokrajinske nagrade za doprinos obrazovanju Dr. Đorđe Natošević u 2007. godini. Bavi se znanstvenim i istraživačkim radom. Posebni interesi su joj medievistika i medijska pismenost.

Slijedite poveznicu https://www119.livemeeting.com/cc/mspp/join?id=Prica+o+hlebu&role=attend&pw=Gosti_LM da biste saznali više i uključili se u webinar.

Veselimo se vašem sudjelovanju.

Tim programa “Let’s learn together“

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *